Lakásfelújítás kivitelezések és ötletek

Balázs Building General Kft.

2017. jan 30.

Hogyan rendezzük be a hálószobát?

írta: Lakásfelújítók
Hogyan rendezzük be a hálószobát?

Hálószoba trendek

halo_1.jpgÉletünk egy harmad részét alvással töltjük, ezért érdemes oda figyelni, a hálószoba praktikus berendezésére, de nem szabad megfeledkeznünk, az aktuális trend szerinti kialakítására sem, hisz a jó környezet fogja segíteni, a nyugodt alvásunkat, valamint a kipihent ébredést.

Ebben az évben a föld színei, a zöld és a barna árnyalatai uralkodnak. Ezek mellett megjelenik a szürke több árnyalata, de tovább hódít a klasszikus fehér is.

A hálószoba legfontosabb eleme az ágy , de kiválasztásánál elsősorban, fő szerepet a matrac és a párna játszik. Ajánlott, a megfelelő választás érdekében, az üzletben dolgozó, hozzá értő személy segítségét kérni, mert ezek hatással vannak egészségünkre és kedvünkre egyaránt. Fontos az ...

Tovább Szólj hozzá

lakberendezés hálószoba

2016. nov 09.

Fürdőszoba trendek 2016

írta: Lakásfelújítók
Fürdőszoba trendek 2016

mosdo-1_0_1.jpgA fürdőszoba otthonunk azon helyisége, ahol a mindennapi hajtás után új energiákkal töltődünk fel.

Ez a szépségápolás helyszíne, és a megfelelő eszközökkel, készítményekkel igazi wellness oázist varázsolhatunk falai közé. Annak érdekében azonban, hogy tökéletes érezzük magunkat az ott töltött időben, korántsem mindegy, hogy milyen lakberendezési stílus mellett tesszük le a voksot. Nem csak a bútoroknak jut központi szerep, hanem a kiegészítőknek és a praktikusságnak is, melyek együttesen határozzák meg, milyen hangulatban tölthetjük időnket a fürdőszobában. A trendek folyamatosan változnak, visszatérnek, s ez nincs másként akkor sem, ha e helyiségről van szó. Nézzük, milyen stílus, kiegészítők és megoldások mellett ...

Tovább Szólj hozzá

fürdőszoba lakásfelújítás ötletek fürdőszoba ötletek

2016. okt 08.

Mi az, ami nem hiányozhat egy modern konyhából?

írta: Lakásfelújítók
Mi az, ami nem hiányozhat egy modern konyhából?

Egy modern konyha ma már sokkal több kívánnivalót hagy maga után, mint a régi időkben.

konyha-2_1.jpg

Mára már például sokkal fontosabbá vált az esztétikum is , mint az régen volt, de ez mellett a praktikum megtartása is ugyanolyan szükséges maradt. Ezzel együtt a modern konyha fogalma évről évre változik attól függően, hogy milyen újítások kerülnek a piacra, és ezek közül melyek pótolnak valóban valami hiányosságot a konyhában.
Lássuk tehát, hogy jelenleg mi az, ami a meghatározója a modern konyhának!

Az első, ami nem hiányozhat a modern konyhából, az a modern konyhabútor. Gondoljunk csak a gyönyörűbbnél gyönyörűbb képekre a lakberendezési magazinokban, melyekből nem hiányozhatnak a csodás konyhabútorok sem. Mindez azonban nem ...

Tovább Szólj hozzá

konyha konyhabútor

2016. júl 02.

Lakásfelújítás: Spóroljunk okosan - Mivel spórolhatunk?

írta: Lakásfelújítók
Lakásfelújítás: Spóroljunk okosan - Mivel spórolhatunk?

nappali-5_1.jpgLakásfelújítás esetén érdemes előre tervezni: célszerű olyan költségkeretet felállítani, amelyet nem sajnálunk rákölteni, hogy megújult köntösbe öltöztessük otthonunkat. A kasszát ajánlott kibővíteni egy vésztartalékkal, mondjuk a költségkeret 5-10%-ával, amihez szükség esetén lehet nyúlni.

Az elmúlt egy évben rekord méretű árnövekedés volt megfigyelhető az ingatlanpiacon , így aki korábbi lakásvásárlási terveit most kívánja megvalósítani, annak érdemes átgondolni mire éri meg elkölteni félretett (vagy hitelből származó) pénzét. Legyen szó meglévő vagy újonnan vásárolt lakásról, a vásárlóknál legtöbb esetben felmerül a felújítás igénye.

Egy viszonylag jobb állapotban lévő lakás esetén akár ki is ...

Tovább Szólj hozzá

lakásfelújítás lakáspiac lakásfelújítás saját kezűleg

2016. jún 28.

Lakásfelújítás képek

írta: Lakásfelújítók
Lakásfelújítás képek

2_nappali.jpgMinden lakásfelújítás kivitelezőnek álma, hogy magazinba illő referencia képekei legyenek egy-egy munkáról.

A lakásfelújítás képeket szívesen nézegetik az érdeklődők. Tippeket, ötleteket gyűjtenek belőlük a saját otthonuk megtervezéséhez. A referencia képek bizonyítják a kivitelező szakmai hozzáértését és bizalmat ébresztenek az új ügyfelek körében.

A Balázs Building General Kft.-nek sikerült olyan referencia képeket készíteni, amelyek szó szerint magazinba illenek. Az egyik tavaszi lakásfelújítás kivitelezésük képei bekerültek az Otthon magazin júniusi számába. Nem véletlen, hiszen ez a belvárosi lakás igazán különleges, tele ötletes lakberendezői megoldásokkal.

...

Tovább Szólj hozzá

lakberendezés lakásfelújítás képek

2016. jan 25.

Lakásfelújítás trendek 2016

írta: Lakásfelújítók
Lakásfelújítás trendek 2016

Mi várható a lakásfelújítás kivitelezéseknél 2016-ban?

lakasfelujitas-trendek.jpgAz előrejelzésünket a 2015-ös év második felében tapasztalt lakás átalakítási trendek továbbgondolására alapozzuk.

A lakásfelújítások műszaki tartalmát az idén is az energiatakarékosság és a hosszabb távra szóló lakásfelújítások fogják jellemezni.

Egy részt a fűtéskorszerűsítések, a korszerű fűtőberendezések beszerelése, és a nyílászárók felújítása, cseréje továbbra is fő szempont lesz. Másrészt a víz, és az elektromos hálózat teljes újraszerelése is fontos része lesz a lakásfelújításnak. polgari-lakas-futes_1.jpg

A lakástulajdonosok egyre magasabb minőségű, kopás állóságú burkolatokat választanak. A falak olyan előkészítését igénylik majd, amely az elkövetkező években elbír még néhány tisztasági festést, újra ...

Tovább Szólj hozzá

lakberendezés lakásfelújítás Contemporary lakberendezés Minimál lakberendezés

2015. dec 17.

A gipszkarton használat előnyei és hátrányai

írta: Lakásfelújítók
A gipszkarton használat előnyei és hátrányai

A gipszkarton fal mindig egyenes!

gipszkarton-fal.JPGElődeink még nem is annyira régen vályog és vert falakat készítettek a házépítés során. Majd ahogy fejlődött az építészet és változtak az igények, megjelentek a tégla és blokk falak, melyek már nagy előrelépést jelentettek az előzőekhez képest; hiszen már ezzel is sokkal egyenesebb, simább felületű falakat varázsolhattunk házainkba. Mára azonban itt az új építőanyag, a gipszkarton.

Napjainkban egyre többen fordulnak ehhez az anyaghoz. Nyugaton pedig nem ritka, hogy teljes házakat húznak fel a segítségével. Nálunk elsősorban belterek kialakításában játszik nagy szerepet. Gipszkartonnal választanak el szobákat, burkolnak a falakat, készítenek belőle álmennyezetet, de az sem ritka, hogy dekorációs céllal használják fel.

...

Tovább Szólj hozzá

gipszkarton gipszkartonozás lakásfelújítás ötletek

2015. sze 29.

Polgári lakások lakberendezése

írta: Lakásfelújítók
Polgári lakások lakberendezése

Hogyan lehet berendezni a nagy tereket?

Magyarországon bőven adódik lehetőség a régi építésű – egykor polgárcsaládok otthonának számító – lakások felújítására és berendezésére.

egyszeruen-szep.jpgMíg régebben ódzkodtak a kifejezetten problémásnak tekintett óriási lakóterek élettel való megtöltésétől, ma már sokan kihívásnak tekintik az átlagosnál magasabb szobák esztétikus elrendezését.

Egyre több cikk olvasható a témában, ami mutatja a növekvő érdeklődést a 19. század végének és a 20. század első felének maradandó öröksége iránt.

Hatalmas terek betöltése ízlésesen

A polgári lakások a magaslatokon kívül azért is figyelemre méltók, mivel elosztásuk nem hasonlít a modernkori házakéra. A körkörös, esetenként sok ajtós megoldások mind-mind új ...

Tovább Szólj hozzá

lakberendezés lakásfelújítás ötletek polgári lakások

2015. aug 08.

Most építsen intelligens otthont a lakásából

írta: Lakásfelújítók
Most építsen intelligens otthont a lakásából

A teljes lakásfelújítás a legjobb lehetőség az automatizálásra

Mire lehet használni egy intelligens otthont?

erintokepernyo-kamerakeppel_1_l.jpgA válasz röviden az, hogy szinte mindenre. De, nézzük a bővebb magyarázatot.

Egy intelligens, automatizált rendszer olyan kényelmi, komfort, és biztonsági lehetőségekkel ruházza fel otthonunkat , amelyeket eddig csak a filmekben láthattunk.

A lehetőségeknek tényleg csak a képzelet szab határt.

Sokan úgy gondolják, hogy Ők bizony úgysem használnának ilyen intelligens kütyüket. Tévednek! Máris használnak ilyeneket.

  • A fényerőszabályzással, a rejtett világításokkal, a külön kapcsolható oldalfali és mennyezeti lámpákkal a hangulatunknak megfelelő világítási képeket, fényviszonyokat hoznak létre,
  • A távirányítóval felszerelt új redőnyöket a napi életvitelüknek megfelelően ...
Tovább Szólj hozzá

villanyszerelés világítás intelligens otthon lakásfelújítás ötletek