2015. feb 17.

Padlófűtés a meleg otthonért

írta: Lakásfelújítók
Padlófűtés a meleg otthonért

padlofutes.jpgAmikor olyan ingatlan mellett döntünk, mely jelentős felújításra szorul, nem csak a szigetelésre érdemes hangsúlyt helyezni, hanem a fűtési rendszer korszerűsítésére is. Különösen így van ez az olyan lakások esetében, amelyek a belső tér, a belmagasság méreténél fogva is kritikusnak számítanak a téli hónapokban. Az elavult fűtési rendszerek helyett célszerű lehet elgondolkodni a padlófűtés kínálta lehetőségeken.

Ez azért is lehet jó választás, mert a régi építésű polgári lakások esetében nagy valószínűséggel nem csak a falak szorulnak majd felújításra, hanem a padló is. Így plusz költségek és rongálás nélkül alakíthatja ki a manapság nagy népszerűségnek örvendő padlófűtés rendszerét. Akár kiegészítő jelleggel is leteheti voksát ez mellett. A galéria kialakításával, vagy a szigetelt álmennyezettel tovább csökkenthető a magasság, és megvalósítható, hogy az eleganciát sugárzó nagy belmagasság ellenére is meleg legyen mind a padlószinten, mind az esetleges galéria területén.

Ingatlanvásárlás alkalmával mindenképpen kalkuláljon a fűtés megreformálásával akkor, ha nagy belmagasságú, régi polgári, felújításra szoruló típus mellett teszi le voksát!

Szólj hozzá

lakásfelújítás padlófűtés