2015. már 06.

Csökkentse a belmagasságot elérhető áron!

írta: Lakásfelújítók
Csökkentse a belmagasságot elérhető áron!

Galéria a lakásban

Lakásfelújítás során sokan elsődleges szempontnak tartjuk az árakat.

Vannak azonban olyan területek, amelyek esetében nem érdemes spórolni, hiszen annak csak az időtálló minőség látná kárát.

lakasfelujitas-burkolatok.jpg

Amennyiben régi építésű, polgári ingatlanra sikerült szert tennie, azon is érdemes elgondolkodnia, hogy a sokszor jellemző nagy belmagassággal mit kezdjen a lakásfelújítása során. Burkolóanyagok választásakor célszerű legalább a középső árkategóriát megcélozni, ám a lakástextíliákon, vagy akár a falfestéken is sokat lehet spórolni egy jó választással.

galeria-4.jpg

A belmagasság csökkentésére a galéria a legjobb megoldás, de ha ez nem nyerte el tetszését, vagy szeretné olcsóbban megúszni a függőleges tér szűkítését, akkor az álmennyezet is jó döntés lehet. Egészen különleges hatást érhet el akkor, ha nem a teljes mennyezetet alakítja ilyen módon, hanem csak a középső részt, ahol a világítás kap majd helyet.

galeria-5.jpg

Rendkívül mutatós végeredmény születhet, és nem is gondolná, milyen kedvező áron kihozható egy hasonló, egyedi belsőépítészeti megoldás. A mennyezeti lámpa körül helyet kapó több apró, süllyesztett világítás pedig igazán hangulatossá teszi a helyiséget az esti órákban. Élénk falszínnel társítva a hatás fiatalos, sőt, akár extravagáns is lehet.

galeria-1.jpg

galeria-2.jpg

galeria-3.jpg

Szólj hozzá

galéria polgári lakások nagy belmagasság