2015. már 10.

Fiatalos lakberendezés klasszikus otthonokba?

írta: Lakásfelújítók
Fiatalos lakberendezés klasszikus otthonokba?

Ilyenek az igazi csajos lakások!

fuggony.jpgNapjainkban a használt, polgári lakásokhoz már elérhető áron hozzá lehet jutni, ami kifejezetten hasznos az első ingatlanjukat megvásárolni kívánó fiatalok részére. A felújítási munkálatokat sokszor ismerősök, rokonok segítségével is meg lehet oldani, így a költségek akár jelentősen csökkenthetőek is.

Mivel a nagy belmagasság alapvetően határozza meg a teret, így némi problémával szembesülhetünk azonban akkor, ha a klasszikus berendezési módszerektől eltérően valami új és fiatalos mellett szeretnénk dönteni.

konyha.jpg

Tény, hogy a nagy, robosztus bútorok nehezen illeszthetőek be a fiatalos stílusú otthonokba, így ezeket jobb, ha elfelejti. Ha kénytelenek vagyunk kevésből megúszni a dolgot, akkor szükség lesz némi fantáziára, de a lapra szerelt, világos bútorok olcsón beszerezhetőek, a nagyméretű képek, vagy akár a saját kézzel alkotott festmények, grafikák pedig remekül mutatnak a magas falakon.

falburkolat.jpg

A gipszkarton nem csak egyszerű felhasználhatósága miatt kedvelt manapság, hanem elérhető áránál fogva is. Használhatjuk a falfelület kiegyenlítésére és álmennyezetként is, mely utóbbival a nagy belmagasságot is csökkenthetjük.

Ez utóbbi a téli fűtési költségek szempontjából cseppet sem elhanyagolható tényező. A lakásfelújítás jó ötletekkel, kreativitással az először gondoltaknál olcsóbban is kihozható. Ha galéria kialakításán gondolkodik, akkor viszont megéri szakemberhez fordulnia.

konyha-etkezo.jpg

sarokkad.jpg

mosdo.jpg

 

Szólj hozzá

lakberendezés lakásfelújítás színek a lakásban csajos lakások