2015. már 19.

Melyik a menő stílus 2015-ben?

írta: Lakásfelújítók
Melyik a menő stílus 2015-ben?

Lakberendezési trendek 2015-ben

A lakberendezési trendeket figyelve már látható, hogy mi a menő 2015-ben.

Lakás típusoktól függően azonban változó a kép. Más a divat a régi polgári lakások, és más a panellakások, illetve az egyéb tégla építésű lakások esetében.

Divat a loft lakberendezési stílus az idén.

Polgári lakás

Nagy belmagasságú lakás

A polgári, nagy belmagasságú lakások felújításakor, berendezésekor a leggyakrabban a loft stílust választják a tulajdonosok.
A nagy belmagasság miatt könnyen kialakítható a nyugaton már divatos loft-os hangulat. Még a kisebb lakásokból is igazi művész barlangot lehet varázsolni.

A galériaszerű hálófülkék, a hozzájuk vezető lépcső kialakítása, kombinálva a természetes anyagokkal, fával, téglával, igazi csemege a lakberendező számára. A loft különösen a fiatal lakástulajdonosok körében terjed, szinte valamennyi lakás berendezésében találunk valamilyen loft elemet, lakberendezési tárgyat.

Egy modern panellakás stílusa csak a minimál lehet.

Minimal lakberendezés

Konyhabútor

Miért? Mert valahogy ez a természetes, valahogy ez illik rá. A minimál lakberendezési stílusnál érezzük úgy, mintha nem is panelban lennénk. A letisztult formák, az egyszerű színek, a tökéletes elegancia rendet és tisztaságot sugároz.

Amikor belépünk egy ilyen panellakásba, természetesen és otthon érezzük magunkat. Nem tűnik zsúfoltnak a lakás a szerényebb panelméretek mellett sem. A lakásfelújító kivitelezők is megerősíthetik, hogy tíz felújított panellakásból nyolcnál a minimál lakberendezési stílust választják.

Contemporary lakberendezés.

Modern konyha

Nappali

Ezzel a stílussal találkozhatunk gyakran a téglaépítésű, de a 3,5 métert nem meghaladó belmagasságú lakásoknál.

A klasszikus és a modern együttes alkalmazása társulva az ügyes színválasztással, plusz néhány lakás kiegészítő és máris egy igazi csajos lakásban találjuk magunkat. Ebbe a lakberendezési stílusba nagyobb szabadsága van a tulajdonosnak, így főleg a fiatalok kedveli nagyon.

Ha a fentiek alapján kedvet kaptunk az otthonunk átalakítására, hát lakásfelújításra fel!

Szólj hozzá

lakberendezés Contemporary lakberendezés Minimál lakberendezés Loft lakberendezés