2016. jún 28.

Lakásfelújítás képek

írta: Lakásfelújítók
Lakásfelújítás képek

2_nappali.jpgMinden lakásfelújítás kivitelezőnek álma, hogy magazinba illő referencia képekei legyenek egy-egy munkáról.

A lakásfelújítás képeket szívesen nézegetik az érdeklődők. Tippeket, ötleteket gyűjtenek belőlük a saját otthonuk megtervezéséhez. A referencia képek bizonyítják a kivitelező szakmai hozzáértését és bizalmat ébresztenek az új ügyfelek körében.

A Balázs Building General Kft.-nek sikerült olyan referencia képeket készíteni, amelyek szó szerint magazinba illenek. Az egyik tavaszi lakásfelújítás kivitelezésük képei bekerültek az Otthon magazin júniusi számába. Nem véletlen, hiszen ez a belvárosi lakás igazán különleges, tele ötletes lakberendezői megoldásokkal.

Mi kell a jó lakásfelújítás képekhez?

Jelen esetben Visnyei Renáta lakberendező munkáját dicsérik az egyedi ötletek, a fiatalos design, és a praktikus lakásbelső. A képek tehát lakberendezői és lakásfelújítás kivitelezői referenciák is egyben.

12_halo.jpg
További lakásfelújítás képek >>

Valljuk be minden kivitelező nevében (remélem nem sértő ez a kivitelezőknek), hogy a lakásfelújítás képekről inkább a lakberendezés jön át, mint a minőségi kivitelezés. A profi burkolás, festés és egyéb kivitelezői munkák nem annyira látszanak a képeken.

Szólj hozzá

lakberendezés lakásfelújítás képek